Товарните автомобили в посока София се пренасочват от АМ Хемус

...
Товарните автомобили в посока София се пренасочват от АМ Хемус
Коментари Харесай

Заради ремонта на тунел Топли дол: Нова организация на движението по АМ Хемус

Товарните коли в посока София се пренасочват от Автомагистрала " Хемус " по път I-1 Ботевград - София. Мярката се постанова по самодейност на ОДМВР-София във връзка ремонта на тунел " Топли дол " на Автомагистрала " Хемус " и интензивния трафик на транспортни средства в деня преди почивните дни, показват от Агенция " Пътна инфраструктура ", представени от. 

Създадена е следната организация на придвижване:
товарните коли в посока София на Автомагистрала " Хемус " се пренасочват на пътен възел " Ботевград " към гр. Ботевград, където по околовръстния път на града, трафикът продължава по път I-1 Ботевград - София;леките коли на Автомагистрала " Хемус " в посока София изчакват на шпации пред тунел " Топли дол ", където от време на време се пропущат, заради основаната организация за понижаване на образувалата се колона от транспортни средства в посока Варна, посредством отделяне на две ленти за придвижване в посока Варна.
От Агенция " Пътна инфраструктура " приканват водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, спазвайки напътствията на " Пътна полиция ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР