Товарен самолет Boeing 747, пътуващ за Белгия, е бил принуден

...
Товарен самолет Boeing 747, пътуващ за Белгия, е бил принуден
Коментари Харесай

Истински екшън на борда на самолет - кон в основата на всичко

Товарен аероплан Boeing 747, пътуващ за Белгия, е бил заставен да изхвърли 20 тона гориво в Атлантическия океан и да се върне на интернационалното летище " Джон Ф. Кенеди “, откакто кон на борда се е освободил от кабината си, предава Fox News.

Исландският под наем аероплан на Air Atlanta е бил във въздуха от 30 минути, когато водачът оповестява по радиото на контрола на въздушното придвижване: " Ние сме товарен аероплан с живо животно, кон на борда. Конят съумя да избяга кабината си. Няма проблем с летенето, само че би трябвало да се върнем в Ню Йорк, защото не можем да обезопасим още веднъж коня “.

Самолетът направил противоположен завой край крайбрежията на Бостън, с цел да изхвърли към 20 тона гориво над Атлантическия океан за да понижи тежестта на полета за ранно кацане.

След кацането 14 други коня трябваше да бъдат извадени от самолета, с цел да стигнат до освободилото се животно. Джон Кърчели, ръководител на компания, която се занимава с експорт на животни и карантина на летище " Кенеди “, сподели, че животното се е уплашило, когато е настъпила турбуленция.

" Конят е скочил и е съумял да трансферира двата си предни крайници през предната преграда на своята кабина, след което се заклещил “, сподели Кърчели. Животното се наранило толкоз неприятно при буйстването си, че се наложило да бъде евтанизирано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР