Това заяви загубилият балотажа за президент проф. Анастас Герджиков пред

...
Това заяви загубилият балотажа за президент проф. Анастас Герджиков пред
Коментари Харесай

Това е спорен въпрос, но тъй като не разполагам с никакви доказателства как е протекъл изборният процес, честитя на победителя

Това съобщи изгубилият балотажа за президент проф. Анастас Герджиков пред Българска национална телевизия, след въпрос дали признава.

Разполагам със страничка от програмата на президента, съгласно която за него се приказва като за претендент за президент - може би не би трябвало протокола на президента да прави програмата на претендента, оплака се Герджиков. Той съобщи и, че бил " избутан " от Илияна Йотова от телевизионно присъединяване в утринен блок - по думите му, тъй като тя била настоящ вицепрезидент.
Това, че се притискат купувачите за гласове и някои го възприемат за принуда, е за тяхна сметка
Това беше една от знаковите реплики на настоящия президент и любимец за нов мандат като държавен глава Румен Радев в дебата му с основ...

Герджиков повтори по какъв начин хората били отвратени от политиката, тъй като единствено се говорело кой на кого е човек. И продължи, че очаквал, че в тази акция щяло да го пришиват към някого единствено в първите няколко дни, след това щяло да се приказва единствено за политики и да се разберяло, по какъв начин Герджиков бил самостоятелен.

" Шкафчетата не са мои - неуспехът през последните 7 месеца че и повече си е на президента ", акцентира проф. Герджиков. Той съобщи, че не чул нито един път Радев да си признае неточност.

" България излиза от застоя и автокрацията. Аз съм оптимист ",.

Още от ЦИТАТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР