Това заяви проф. Румен Гечев, народен представител от БСП за

...
Това заяви проф. Румен Гечев, народен представител от БСП за
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: ГЕРБ играят двойна и тройна игра frognews.bg

Това съобщи проф. Румен Гечев, депутат от „ Българска социалистическа партия за България ” в ефира на " Нова нюз ". По думите му Българска социалистическа партия е спокойна и чака развоя на събитията.

 

„ Както виждате, към този момент ГЕРБ прави обезверени опити да сътвори кабинет с поддръжка на ПП-ДБ. За нас от Българска социалистическа партия, чисто егоистично партийно, е по-добре да сме в съпротива, само че не е добре за страната да се образува подобен съюз сред първите две партии. Поради това, че ние имаме съществени терзания, не партийни, а български, че подобен съюз може да тласне страната към присъединяване във военни събития в Украйна, което би имало тежки стопански и геополитически последствия за България ”, изрази терзание проф. Гечев.

 

Проф. Гечев съобщи, че страната е на кръстопът, в тежко положение и не е времето за смешки.

 

„ Трите Б-та на Българска социалистическа партия са - България, България и България. Положили сме клетва в Народното събрание, че всичко, което би трябвало да се прави, е в името на България ”, напомни той.

Социалистът дефинира към този момент показаните цели на претендентът за министър председател Мария Габриел като лист от „ хубави фантазии ”.

 

„ Някои фантазии в живота са реалистични, други не са. Това са реалистични фантазии, при изискване че се осъществят с съответни механизми и принадлежности. Иначе това са хубави пожелания, под които всеки би се подписал. Това са фантазии, които може да ви напише всеки шестокласник - тревата да е зелена, финансите да са постоянни, българите да пеят от благополучие, само че дяволът е в детайлите ”, посочи Гечев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР