Това заяви пред Нова телевизия Антон Киссе - член на

...
Това заяви пред Нова телевизия Антон Киссе - член на
Коментари Харесай

Делегацията на Кулеба е разочарована от отказа на България да даде оръжие на Украйна

Това съобщи пред Нова телевизия Антон Киссе - член на делегацията на външния министър на Украйна Дмитро Кулеба и ръководител на Асоциацията на българите в Украйна.

По време на визитата на Кулеба стана ясно, че Украйна е отправила публично искане до България страната ни да даде оръжия на Киев, с които да се оправи с съветската инвазия. Нова офанцива стартира преди дни в източната част на страната и яростни боеве се водят в региона на Донбас. Според украинска страна 80% от Луганска област към този момент се управлява от съветската войска, а чеченският водач Рамазан Кадиров уточни, че пристанищния град Мариупол - стратегическа точка на съветската инвазия, ще падне през днешния ден.

“Украйна не може да отговори на изискванията, които слага Русия. Нито един ръководещ водач в света няма да направи крачка, с която да остане в историята като дал от своята територия”, сподели Кисе.

“Нашите бойци нямат задоволително бронежилетки. Майките изпращат синовете си и желаят да им дадем, с цел да отидат на фронта”, изясни още Кисе.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР