Това заяви народният представител от ПГ на “БСП за България“

...
Това заяви народният представител от ПГ на “БСП за България“
Коментари Харесай

Крум Дончев: БСП се бори от 2016 г. за преизчисление на пенсиите

Това съобщи националният представител от ПГ на “БСП за България “ Крум Дончев в ефира на Бг он еър.

По думите му би трябвало да завърши присъединяване на народни представители в студиа и пред медии, както и основаването на PR комисии. „ Това, към което би трябвало да се пристъпи, е реализация на действителни политики и хрумвания, тъй като жителите в тази страна, сме очевидци на протичащото се. Инфлационните процеси, които ни обсипват и ще продължат, те са доста огромни и е нужна политическа реакция за тяхното противопоставяне “, изясни той.

„ Няма естествена страна, която се стреми към понижаване на бюджетния недостиг по време на рецесия “, безапелационен бе социалистът като добави: „ Трябва да се употребява всяка опция за увеличението на покупателната дарба на жителите, посредством обществени и стопански ограничения както за работодателите, по този начин и за служащите. Ние не успяхме да осъществяваме проектозакона на Българска социалистическа партия за преизчисляване на пенсиите, само че предизвикахме нещо доста по-голямо - и тук Българска социалистическа партия е огромният печеливш. От 2016 година ние сложихме като дневен ред на масата за политически полемики преизчисляване на пенсиите и повишение на приходите на пенсионерите. Сега успяхме да повишим приходите на тези хора, въпреки и незадоволително “, сподели Крум Дончев като увери, че Българска социалистическа партия ще продължи интензивно да работи в тази посока.

Социалистът изясни, че левицата не се тормози от нов политически план на служебните министри. „ Идеологията, полезностите и идеалите са това, което сплотява. Президентът Радев, разгласи, че поддържа полезности като взаимност, тъждество и правдивост, което е в основата на социалистическата идеология. “

По думите на депутата от левицата съществуват две хипотези: „ Едната е, в случай че Радев не е известен за този план от неговите министри - това значи, че това е нож в гърба му, а втората е, в случай че поддържа този план, е нож в гърба на социалистите. Не би трябвало да забравяме, че социалистите го направихме президент на България. Националният съвет на Българска социалистическа партия изрази своята поддръжка към президентската двойка Радев-Йотова, само че съгласно нашия вътрешнопартиен закон това би трябвало да се случи и през партийните конференции “, разясни той.

„ Българска социалистическа партия има вяра, че президентът Радев няма да поддържа различен политически план и ще остане предан на правилото за отборност и екипност. Българска социалистическа партия постоянно е била безпределно открита, кардинална и поредна в предложенията, концепциите и най-важно в дейностите си “, сподели още той.

„ Връчването на третия мандат и методът в опит да се сътвори държавно управление е безспорното доказателство. В започващата рецесия на приходи, няма значение дали си ляв или десен – има значение каква е нуждата на обществото, а тя може да бъде разрешавана единствено и само с работещо постоянно правителств “, приключи Крум Дончев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР