Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България“

...
Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България“
Коментари Харесай

Филип Попов, БСП: Ще търсим разговор с г-н Николов за приоритетите и политиките, по които постигнахме съгласие с ИТН

Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Филип Попов по Нова телевизия.

Той посочи, че с Българска социалистическа партия не е било коментирано името Петър Илиев с Българска социалистическа партия.

Депутатът сподели още, че едвам когато се ясни имената от проектокабинета може да бъде дискутирана поддръжката на левицата, както и че това ще се случи след разискване в Национален съвет на Българска социалистическа партия. Попов добави, че не е нужно да се избързва с „ червени линии “ преди да са ясни имената на министрите.

На въпрос дали от Българска социалистическа партия ще търсят документално съглашение с Има Такъв Народ, социалистът отговори: „ Търсим формулата за приемане на писмени гаранции, че политиките, които са дискутирани в взаимните групи в Народното събрание с Има Такъв Народ, ще бъдат задължения в идващия парламент “.

Относно това дали Българска социалистическа партия може да осъществя третия мандат, при изискване, че не успее да се сформира кабинет и Радев връчи мандата на левицата, Попов съобщи, че от Българска социалистическа партия имат подготвеност, само че и Националният съвет би трябвало да се произнесе следователно. „ Сега сме в началната фаза на рулетката, дано да не бягаме пред вятъра “, прикани Попов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР