Това заяви лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Това заяви лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Борисов представя кандидатите за кметове и общински съветници във Видин

Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Видин, където поддържа претендентите за кметове и общински съветници на партията.  

Росица Кирова акцентира, че не казаното, а стореното е значимо. " Загубихме 3 година, пътят до Видин към този момент трябваше да е подготвен ", съжали зам.-шефката на Народното събрание. И се ядоса, че вместо това " едни недооформени човечета играеха на стражари и апаши ", а икономическото развиване на цяла Северозападна България не е получило своя подтик. 

" Убедена съм, че след тези сложни и опустошителни за реда, стопанската система и държавността 3 години имаме потребност от малко самообладание, ясни цели и мощен водач. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има освен това от опит - има търпението, екипа и експертизата да ни изведе от балоните на лъжливите и обещания, които слушахме две години ", сподели тя.

Според нея претендентът на Александър Матеев ще върне Видин в надпреварата, тъй като зад него стои поддръжката на същинския водач - Борисов. Кирова показа и претендентите за кметове в региона.

Кирова посочи, че в листата за общински съветници има адвокати, инженери, даже преподавател и шеф на годината на национално равнище. Хора с опит, само че и младежи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР