Това заяви главният прокурор Иван Гешев на откриването на Общото

...
Това заяви главният прокурор Иван Гешев на откриването на Общото
Коментари Харесай

Гешев зове политиците да свалят розовите очила и да видят, че има бум на престъпността

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев на откриването на Общото заседание на административните ръководители на прокуратури от цялата страна.

 

„ В огромната си част този взрив на престъпността се дължи на съзнателни - уповавам се да не е по този начин - политически дейности за възпрепятстване на търсенето на наказателна отговорност от лица, за които се допуска, че са направили съществени закононарушения “, изясни той.

 

По думите му по българските пътища се води война. След разпоредена инспекция на ВАП след злополуката на Автомагистрала „ Струма “ за положението на пътната мрежа, констатацията е, че няма автомагистрала или първокачествен път, по който да няма големи проблеми.

 

„ Обективен фактор е, че Министерство на вътрешните работи е в комплицирана обстановка. А ние с Министерство на вътрешните работи сме скачени съдове - в случай че те не разкрият закононарушение, надлежно да ни подадат информация, няма по какъв начин да се развива наказателното произвеждане “, разяснява Иван Гешев, представен от публичната телевизия.

 

Според основния прокурор в последните 4 - 5 месеца и след закриването на профилираното правораздаване няма нито една хваната проведена незаконна група за опиати.

 

„ Трябва да създадем всичко допустимо в границите на личните си пълномощия да минимизираме вредите за българските жители. А тези вреди са растеж на престъпността “, добави Иван Гешев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР