Това заяви евродепутатът Радан Кънев пред Нова телевизия.Управляващата коалицията е

...
Това заяви евродепутатът Радан Кънев пред Нова телевизия.Управляващата коалицията е
Коментари Харесай

Радан Кънев: Ако ще махнем Цацаров и Гешев, за да сложим нови бухалки, това не е реформа

Това съобщи евродепутатът Радан Кънев пред Нова телевизия.

Управляващата обединението е сложна, тя е такава каквато е, само че е неизбежна. Тя занапред стартира работа. Гражданите желаеха коалиция и държавно управление без Борисов. Но това не е сплав, а коалиция от 4 политически сили, уточни Кънев. Той е безапелационен, че изборната ни система постанова сложни и комплицирани обединения.

 

Това значи, че всички ползи на жителите би трябвало да са показани в обединението. Всяко последващо решение ще обект на взаимни отстъпки и единодушие ще липсва, само че решаването на проблемите ще се търси въз основата на договаряния. Трябва да работим не в посока какво да забраним, а какво да насърчим. „ Демократична България ” ще продължи да бъде поръчител за европейските политики в България, съобщи евродепутатът.

 

По думите на Кънев нищо от държанието на Корнелия Нинова, която се завърна във властта не демонстрира смяна и промяна в партията. Демократична България би трябвало да бъде спирачка против левите и популистки решения. Такова беше решението за мораториум на тока в Народното събрание, това не е пазарно решение. Не е обикновено стопирането на цените да става по дърварски метод. В Европа цените стартират да се успокояват, само че те ще останат през зимния сезон високи, само че би трябвало да бъдат обезщетени дребните консуматори, уточни Кънев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР