Това заяви бившият министър на културата Вежди Рашидов в ефира

...
Това заяви бившият министър на културата Вежди Рашидов в ефира
Коментари Харесай

България Млъкна. Сърцераздирателна Изповед На Вежди Рашидов. Ето Защо Се Разболя От Рак! Най-Големият Му Враг Е

Това съобщи някогашният министър на културата Вежди Рашидов в ефира на Нова телевизия. " Животът ми мина съвсем 50 година в тежка физическа работа. Тонове бронз минаха през ръцете ми, по този начин и не съм получил заболяването наполеонов синдром. Много тежко понасях всичко - всяка моя дума да се тиражира, даже и несъзнателно изпусната. Трябваше да си държа езика зад зъбите ", сподели още той. " Животът ми се стече като една плацента и отиде в нищото. Тогава разбрах, че самият живот е една извънредно хубава заблуда ", сподели още Рашидов. Той добави, че доста фактори са го отказали от това да бъде още веднъж министър на културата.

" Мотивацията ми изчезна. Получих диабет и недоброкачествен рак. Животът не е безконечен. Сега имам опция да напиша една хубава книга и съм почнал - работното заглавие е плацентата. Съпругата ми също ме отхвърли. Каза ми: " Виж, 4 години по този начин като виждам няма да се откажат патриотите, ще станеш на 70, в случай че искаш да те изкарат с ковчег, давай ". И осъзнах, че в действителност ще ме изкарат с ковчег - там благосклонност няма, това е месомелачка ", сподели Рашидов. " Обадих се на Бойко Борисов и му споделих, че би трябвало да приказваме незабавно. Той се тормози да не е станало нещо неприятно, въпреки всичко на другия ден трябваше да поставяме клетва. Казах му, че е значимо.

В 8 сутринта му го сервирах, а на сутринта бе клетвата. Прегърнахме се, просълзихме се, 10 години сме дружно, още 30 преди този момент ", показа някогашният министър. " Бохемът не е човек, който държи чаша и пура в ръка. Той седи в една среда като Езоп и взе участие в спор, решение, мъдрост, говорене. Той не е тъпанар. Ракът ме промени, че не пия и не пуша (смее се). Промени, несъмнено, цялата ми философия за живота. Преди емоциоанално се палех. Сега ме кара да скърбя някакви хора, в сравнение с да ги ненавиждам ", сподели той.

" Ракът е боязън от гибелта. Думата " рак " значи гибел. Не можех да се храня, бях изгубил всичките си вкусови рецептори. В момента, когато ми споделиха диагнозата, умрях един път. Душата се свива, не може да се опише, споделих си това е краят. Още се опасявам - след 15 дни съм на надзорен обзор в Германия ", добави някогашният министър. Той добави, че КТБ е изиграла огромна роля в отключването на подлата болест.

На въпрос на водещия кой е най-големият му зложелател, Рашидов отговори: " Прокопиев, несъмнено, в никакъв случай не съм го крил. Неговите медии няма да ми попречат да върша положително за хората ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР