Това, за което не си дават сметка лидерите на така

...
Това, за което не си дават сметка лидерите на така
Коментари Харесай

Радан Кънев: Решението за отиване на избори е крайна безотговорност

Това, за което не си дават сметка водачите на по този начин наречените партии на статуквото в България, е, че на 9 юни не свършват изборите за Европейски парламент. Това сподели за Българска телеграфна агенция евродепутатът Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в Добрич. Той добави, че всичко стартира след 9 юни, когато стартира сформирането на болшинство в Европейския парламент сред страните членки. Тогава ще се дефинират и хората, които да заемат най-важните постове в Европа.

„ Преди всичко на 9 юни стартира определянето на целите на Европейския съюз, които ще бъдат годни цели пет години. Ние ще решаваме по какъв начин ще наподобява Европа от 2024 до 2029 година. По волята на партиите на статуквото в България, ние посрещаме този миг без държавно управление, с едвам сформиращ се парламент, което е тъжно. Но би трябвало да го компенсираме главно с напъните на нашите евродепутати, тъй че извънредно значимо е какви хора, с какви качества, с каква отговорност ще ни съставляват в този сериозен интервал в Европейския парламент “, разяснява още Кънев. 

Според него решението за отиване на избори е последна безнаказаност, която изправя страната пред голям брой опасности. „ Оттук нататък би трябвало да приказваме по какъв начин да преодолеем тези опасности, в случай че никому ненужните избори ще се състоят “, сподели още евродепутатът. 

Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е в Добрич за среща с младежите, с цел да обсъдят бъдещето на младите българи в Европейския съюз. Той акцентира, че ще разчита по-скоро на разговор, само че главното ще бъде вероятностите за развиване на младите българи в Европейския съюз и каква промяна претърпяват промишленостите в цяла Европа. 

Евродепутатът сподели, че ще желае да се запознае с мнението на младежите за това дали съществуват по този начин наречените специалности на бъдещето или това са положителните остарели специалности, само че с нови умения като компютърни, цифрови. „ Разговорите са в посока какви са новите технологии, които движат стопанската система, по какъв начин те могат да модернизират старите съществуващи технологии, само че на първо място ще се старая да приказвам малко, да дам опция да чуя техните въпроси, тъй като най - забавната част от срещите постоянно са въпросите на студентите “, уточни Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР