Това стана ясно от колегата му Андрей Зографски от ПП-ДБ-Спаси

...
Това стана ясно от колегата му Андрей Зографски от ПП-ДБ-Спаси
Коментари Харесай

ПП-ДБ и “Спаси София” непреклонни - Борис Бонев остава кандидатът...

Това стана ясно от сътрудника му Андрей Зографски от ПП-ДБ-Спаси София.

 

Вчерашният втори опит за избор на ръководител на СОС също се увенча с крах. Без ръководител съветът на процедура не може да работи, защото не могат да се образуват непрекъснатите комисии. За избор на ръководител са нужни 31 гласа от общо 61. С 59 гласа " за " бе признато идващият опит за избор на ръководител да бъде на 30 ноември от 10:00 часа. 

 

“При този фрагментиран общински съвет не е изненада, че за повторно не съумя да се избере ръководител. Само 2 седмици са минали след изборите, евентуално още страстта в някои политически субекти не е отминала. Нашата поръчка беше и към момента я съблюдаваме, че няма да управляваме с ГЕРБ - нито прикрито, нито намерено. Очакваме обаче да ни поддържат за избор на ръководител. Борис Бонев е равно далечен от всички политически субекти, които са показани на национално равнище. Той получи съвсем 25 000 персонални преференции, което ясно демонстрира поддръжката на жителите към него. Критиката към ГЕРБ от негова страна постоянно е била обоснована. От друга страна не видяхме кой знае какви причини против нашия претендент ", сподели Андрей Зографски.

 

Ако Борис Бонев бъде препоръчан още веднъж, може би ще се трансформира в проблем за Общинския съвет и ще би трябвало да реши дали да не направи крачка обратно,, консултант от " Синя София ", по БНР. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР