Това стана ясно от думите на бившия правосъден министър от

...
Това стана ясно от думите на бившия правосъден министър от
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС мълчали за поканата на Митрофанова. От ”Възраждане” и БСП се обадили в подкрепа

Това стана ясно от думите на някогашния правосъден министър от Демократична България Надежда Йорданова. 

" Не става дума единствено за официално осъществяване на протокол, а образуване на 48-мото Народно събрание при условия, в които в Европа има война, стартирана от Русия. Демократична България насочи искане да бъде свикана и извършена нова организационна среща и тя ще бъде на следващия ден. Очаквам политическите сили да имаме почтено държание ", уточни още Йорданова. 

Тя разяснява и разнопосочното държание на партия ГЕРБ. Припомняме, че по-рано през днешния ден някогашният културен министър от редиците на Борисов Вежди Рашидов съобщи, че съветската посланичка би трябвало да бъде поканена, тъй като в противоположен случай това би било еднакво на оповестяване на война на Руската федерация. Малко по-късно Бойко Борисов го скастри и съобщи, че по тематиката с Украйна и войната на Русия позицията на ГЕРБ е безапелационна. Лидерът на групировката съобщи още, че от ГЕРБ даже имат намерение да бойкотират откриването на 48-мото Народно заседание, в случай че Митрофанова участва. 

" Притеснително е това държание. В рамките на 24 часа няколко разнообразни представители на тази “евроатлантическа партия ” виждаме диаметрално противоположни мнения. ГЕРБ би трябвало с съответни дейности да покажат къде стоят. Утре техните представители би трябвало да имат ясна позиция ", уточни още Йорданова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР