Това служебно правителство е репетиция за бъдеща власт на Румен

...
Това служебно правителство е репетиция за бъдеща власт на Румен
Коментари Харесай

Политологът проф. Анна Кръстева: Това служебно правителство е репетиция за бъдеща власт на Радев

Това служебно държавно управление е подготовка за бъдеща власт на Румен Радев. Един тест в действително време и с действителни жители, в действителна политическа обстановка на възможен предстоящ политически план. Няма по какъв начин по различен метод да си разбираем някои придвижвания на служебния кабинет. В действително време се тестват разнообразни сюжети един предстоящ план на Радев накъде да бъде насочен. Това сподели политологът проф. Анна Кръстева, учител в Нов български университет, в ефира на БНР.

" Електоралният сезон бих го определила като 50 нюанса сиво. Много коренно друг е днешният залог за изборите. Преди две години залогът беше смяна, през днешния ден е ръководство. Преди беше промяна на елита, а в този момент въпросът е кой може да ръководи. Емоционалната багра преди 2 години беше вярата, а в този момент - прагматиката ", съобщи Кръстева.

По думите ѝ в Народното събрание ще се оформят две групи партии - едните са тези, с които никой не желае да се коалира, а другите - желаят да се коалират между тях:

" ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " с в първата група, Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия са партиите във втората група ".

Като електорална конспирация на идните предварителни избори проф. Кръстева дефинира степента на партниране сред Политическа партия и Демократична България:

" Очакваме да забележим дали ще разгласят коалиция, или ще се явят независимо. Периферният електорат мъчно може да се пресметне и да се планува какво би направил, в случай че те се коалират ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР