Това се казва в изявление на финансовите министри на Г-7,

...
Това се казва в изявление на финансовите министри на Г-7,
Коментари Харесай

Страните от Г-7 са готови да наложат санкции срещу Русия

Това се споделя в изказване на финансовите министри на Г-7, оповестено в понеделник на уеб страницата на държавното управление на Обединеното кралство, което е част от асоциацията.

„ Готови сме да наложим групово стопански и финансови наказания, които ще имат огромни и непосредствени последствия за съветската стопанска система “, се споделя в известието. „ Всяка по-нататъшна съветска военна експанзия против Украйна ще бъде посрещната с бърза и координирана силова реакция “, декларират ръководителите на финансовите отдели от Г-7.

В министерското изказване се акцентира, че Г-7 има намерение да „ работи бързо и уверено, с цел да поддържа украинската стопанска система, като в същото време поддържа и продължаващите старания за незабавно идентифициране на дипломатически път за деескалация ".

По-рано стана известно също, че водачите на страните от Групата на седемте имат намерение да обсъдят обстановката към Украйна във виртуален формат на 24 февруари т.г. Както заяви Bloomberg, базирайки се на на свои източници, срещата ще бъде отдадена на обстановката на границата сред Русия и Украйна. На срещата ще бъде издигнат въпросът за вероятното въвеждане на глобите при вероятно навлизане.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР