Това съобщи районният прокурор Борислав Ковачки на специален брифинг Крадците, извършили

...
Това съобщи районният прокурор Борислав Ковачки на специален брифинг
Крадците, извършили
Коментари Харесай

Крадците в Благоевград наводнили цялата сграда на митницата


Това заяви районният прокурор Борислав Ковачки на специфичен брифинг

Крадците, направили огромен грабеж на митницата в Благоевград, са пуснали всички чешми да текат, запушили са сифоните и в продължение на 10 часа водата е проникнала на всички места и е разрушила кабинетите в митницата. Четири пъти СОТ-ът е подавал сигнал за тревога, само че пристигналите на място охранители не намирали нередности и се прибирали. Това заяви районният прокурор Борислав Ковачки на специфичен брифинг, оповестява БГНЕС.

„ Камери са снимали, че крадците са влезнали в региона в 23:45 часа”, добави прокурор Ковачки.

Припомняме, че в събота крадци обраха митницата в Благоевград. Открадни са всички материални доказателства, конфискувани в последните 10 години от всички митници от Югозападна България. Обирът бе извънредно професионален, употребен е заглушител на СОТ, и най-вероятно е употребена вътрешна информация за съхраняваните материални доказателства по каузи, които се точат с години.

Засега е несъмнено, че крадците са влезнали през спешния противопожарен излаз и са имали задоволително време да разбият двете каси в помещението.

Складовете на вътрешната митница се охраняван от охранителни компании на някогашни служители на реда.

При прескачането на оградата сред митницата и някогашния към този момент Домостроителен комбинат, незнайните крадци са разпилели част от откраднатото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР