Това са зодиите, с които може да се разделите, но

...
Това са зодиите, с които може да се разделите, но
Коментари Харесай

3-те зодии, които винаги се връщат

Това са зодиите, с които може да се разделите, само че те отново ще се върнат при вас. Обичат мощно и въпреки да са горделиви, най-после постоянно си идват.

Телец Телците са доста горделиви, както всички знаем. За ината им даже няма да загатваме. Нарани ли ги някой, наумят ли си нещо, импулсивно си потеглят тук и в този момент, без пояснения и без късмет да останат. Не и до момента в който са толкоз ядосани. След време обаче Телците потвърждават своята уязвимост с това, че стартират да те търсят още веднъж, да пишат, да звънят. Искат да си върнат щастието, което са имали, към този момент позабравили обидата и огорчението. Допуснете ги до себе си, те ще са ви признателни. И повярвайте, няма да усетите разлика от индивида, с който сте били преди. Единствено могат да бъдат по-добри.

Дева Девите дълго премислят, преди да си тръгнат или да разрушат нещо, което са градили с толкоз старания и са хвърлили толкоз време, както и страсти. Техните решения в никакъв случай не са импулсивни, даже когато някой им изневери. Готови са дадат втори късмет. Когато си тръгнат обаче и не са сигурни в това, не им би трябвало доста време, с цел да се върнат назад. Това, което желаят като сигурност е заричане, че нещата няма да се повторят. Никога не не помнят изцяло раздялата и има късмет съществено да ти натякват за грешките ти, които са довели до нея.

Везни Везните постоянно търсят най-правилното решение за двамата сътрудници. Никога не си потеглят от нарцисизъм и стремежи, които засягат единствено него. Везните добре премислят всички разновидности, подготвени са да простят доста и да създадат доста взаимни отстъпки. Когато си тръгнат дефинитивно заради някаква причина, им е нужно доста дълго време, преди да решат още веднъж да се върнат. Но постоянно го вършат най-после като се пробват да се свържат с ваши другари, които да ви приготвят за това.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР