Това са законите на човешкия живот, които определят съдбата ни.

...
Това са законите на човешкия живот, които определят съдбата ни.
Коментари Харесай

Законите на живота действат, дори ако не вярвате в тях

Това са законите на човешкия живот, които дефинират ориста ни. Дали имаме вяра в тях или не, това няма никакво значение. Те работят.

Законът за повода и следствието

Ако желаете да бъдете обичани, обичайте. Ако желаете да намерите същински другари, станете сами същински другар. Ако желаете да бъдете щастливи, подарете благополучие и наслада на хората. Всичко, което вършиме, ви се връща от Вселената в огромни количества. Основното нещо е да вършиме всичките си дейности от чисто сърце.

Закон за творението

Ако желаете да придобиете вътрешна естетика, би трябвало да станете самостоятелни от света към вас. Трябва да бъдете правилни на себе си. И с цел да станете това, което желаете, и да започнете да живеете живота, който желаете да живеете, би трябвало да се обграждате единствено с почтени, обичани хора и приятни неща.

Законът за смирението

За да се справите с отрицателна обстановка, просто би трябвало да я приемете. Съпротивата единствено усилва силата й. Но щом се примирите, с други думи „ отпуснете “, изведнъж се появят решения на казуса и всичко стартира да си идва на мястото от единствено себе си.

Не забравяйте, че до момента в който виждате някого като ваш зложелател, не можете да измененията нищо, а единствено да влошите обстановката.

Закон за растежа

Законите на живота са такива, че с цел да измененията действителността си и да преминете на по-високо равнище, би трябвало да започнете да се променяте. Развивайте се, подобрявайте се – и вашата среда ще стане друга.

Законът за отговорността

Животът е огледало. Всичко, което ви се случва, е резултат от вашите мисли и дейности. Не бива да обвинявате никого за вашите неуспехи, носете отговорност за живота си и всичко, което се случва в него. Само вие сте в положение да измененията вашата действителност.

Закон за връзките

Най-вероятно по пътя към която и да е цел си помислихте, че всичко е на вятъра, няма смисъл да продължавате, всички дейности са единствено „ капка в морето “. Всъщност всяка стъпка има значение, защото всичко във Вселената е взаимосвързано. Първата стъпка е също толкоз значима, колкото и последната. По пътя към задачата придобивате опит, който ще ви бъде потребен по някаква причина в бъдеще. Не се предавайте!

Закон за концентрацията

Не можете да мислите за няколко неща по едно и също време. Трябва да се концентрирайте върху едно нещо. Например, помислете за положителното и тогава в мислите ви (а затова и в живота) няма да има място за негативизъм.

Законът тук и в този момент

Живей за деня. Не помнете предишното и се тревожете за бъдещето. Всичко това отвлича вниманието от сегашния миг. Старите мемоари ви пречат да продължите напред и да стигнете до нов, и вярвайте за най-хубавото.

Закон за смяната

Ситуацията ще се повтаря още веднъж и още веднъж, до момента в който не извършите някои заключения за себе си и не се поучите от нея. Ето по какъв начин работят законите на живота.

Ако нещо не ви се получава, пробвайте се да измененията хода на вашите мисли и дейности. Глупаво е да правиш едно и също всякога и да очакваш разнообразни резултати.

Законът за търпението и премията

Зад всяка премия и победа стои голям труд, тъй че всеки получава това, което заслужава. Важността и цената на постигнатата цел се крие в силата и силата, които човек изразходва за постигането си. Но не спирайте, тъй като насладата от живота се крие в постигането на задачите.

Спазвайки законите на живота, ще ви бъде по-лесно да вървите напред и да постигате нови победи.   

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР