Това са суеверия, които датират от векове наред и обхващат

...
Това са суеверия, които датират от векове наред и обхващат
Коментари Харесай

Тези вещи нямат място в дома ви! Носят лош късмет!

Това са суеверия, които датират от епохи наред и обгръщат разнообразни култури и нации. Може би и вие имате нещичко вкъщи за шанс, било то талисман за отбрана, кристал или друго. Съществува и противоположния вид – предмети, които лишават шанса от вкъщи ви и от вас самите. Ето кои са те – в случай че участват в дома ви, се отървете от тях допустимо по-скоро.
Спрели часовници – в един дом не би трябвало да има спрял или негоден часовник, както и всевъзможни други предмети, които не работят. С тях времето просто е спряло и колкото и поетично да ви звучи това, не носи нищо положително. Смята се, че те притеглят отрицателната сила и носят неприятен шанс.
 Тези цветове ще създадат дома ти по-просторен Тези цветове ще създадат дома ти по-просторен
Не всеки има опция да си разреши да живее в по-голямо жилище. Това не значи, че не можете да го извършите такова. Има доста метод,...
Календар за отминала година – той е нещо като спрелите часовници. Живейте в сегашното, не в предишното. Старият календар може да забави притока на позитивна сила, тъй като е обвързван с отминало време. Отървете се от всичко, което би могло да накара времето да спре или да тече по-бавно, в сравнение с би трябвало. Това не е по никакъв начин хубаво.
Кактус – елементарно за развъждане растение и доста красиво. Според някои хора обаче, бодлите на кактуса символизират проблеми във връзката с обичания човек и могат да навредят на връзките ви. Може би би трябвало да промените кактуса с друго цвете.
Хаос в спалнята – щом станете заран, не забравяйте да оправите леглото си. Суеверието тук гласи, че хаосът в леглото може да донесе недоразумение с половинката и неприятен шанс на околните ви хора.
Отворен чадър вкъщи – много известно поверие е да не отваряте чадър у дома, тъй като провокира неприятния шанс. Това идва от обстоятелството, че когато е отворен, чадърът пречи на ангелите ви да ви пазят и да ви оказват помощ.
 8 предмета вкъщи, които ни карат да усещаме непрекъсната отмалялост 8 предмета вкъщи, които ни карат да усещаме непрекъсната отмалялост
Домът е мястото, където желаеме да се отпуснем и да презаредим силите си след изморителния работен ден. За задачата вършим всичко допустимо,...
Люлеещ се стол – в действителност е доста комфортен, изключително след тежък работен ден. Този вид столове са присъщи за домовете в благороден жанр. Според суеверията обаче, те приканват злите духове да дойдат в дома ви. Ето за какво по-добре си вземете красиви, елементарни столове, които да се връзват с интериора.
Изкуствени или изсъхнали цветя – изхвърлете всички растения, които не са живи и не изпълват дома с уханието си. Единствено свежите цветя изпълват мястото с живот и положителна сила. Изкуствените или изсъхналите растения притеглят отрицателното.
Трофеи от препарирани животни – знаем, че са присъщи за някои домове, изключително в случай че в тях живее ловджия. Тези титли носят извънредно неприятна сила, тъй като става дума за мъртво животно. То няма място на вашата стена или където и да е в дома ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР