Това са 53 застрахователни брокери, 1638 агенти физически лица и

...
Това са 53 застрахователни брокери, 1638 агенти физически лица и
Коментари Харесай

Отписват от регистъра застрахователните брокери и агенти невнесли таксата към КФН

Това са 53 застрахователни брокери, 1638 сътрудници физически лица и 18 сътрудници еднолични търговци

Комисията за финансов контрол взе решение за отписване от регистъра на застрахователните брокери и от регистъра на застрахователните сътрудници на лицата, които не са погасили дължимите такси за общ финансов контрол за 2018 година към Комисия за финансов контрол.

Към 22 юни това са: 53 застрахователни брокери, 1638 сътрудници физически лица и 18 сътрудници еднолични търговци.

Според наредба на Закона за Комисията за финансов контрол при неплащане в открития период върху дължимите суми се начислява и дължи законна рента за веселба. Просрочените отговорности подлежат на наложително осъществяване от обществени реализатори по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс или от правосъдни реализатори по реда на Гражданския процесуален кодекс. При неплащане на таксите за общ финансов контрол в откритите периоди комисията и нейните органи могат да откажат даването на административна услуга на поднадзорното лице до осъществяване на задължението му за възнаграждение на таксата дружно с начислените лихви за веселба и разноските по формираното изпълнително произвеждане.
Обявените описи на поднадзорни лица с непогасени в период отговорности за такси за реализиране на общ финансов контрол за 2018 година се актуализират всяка седмица.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР