Това решение не е неочаквано за моя юридически екип и

...
Това решение не е неочаквано за моя юридически екип и
Коментари Харесай

Васил Терзиев след решението на съда: Никога не съм имал притеснения

„ Това решение не е ненадейно за моя юридически екип и в никакъв случай не съм имал терзания ”, това разяснява определеният за кмет на София Васил.

„ Още след изборите споделих, че всички измами са отвън нашия тим. Много от безобразията са в действителност в мой ущърб и от понеделник ще извършвам отговорностите си като кмет на София в полза на всички жители. От ден едно ще сме в общината с добре квалифициран екип, който дружно с Общинския съвет ще проработи за забележима смяна на града ни като почтена европейска столица ”, добави той.

По-рано през днешния ден АССГ образува дело по жалбата на щаба на Григорова против решението на ОИК-София за изборите за кмет в София. Веднага по-късно юристите на “Продължаваме Промяната - Демократична България ” (Спаси София) внесоха мнение, в което настояват, че жалбоподателят не е потвърдил изискуемите по закон предпоставки при заявяването на настояването си за прекъсване. Също по този начин Григорова не твърди, че с разпореденото по закон авансово осъществяване на решението на ОИК за нея биха настъпили неподходящи последствия.

Според известието, АССГ неотложно се е произнесъл по настояването за прекъсване на предварителното осъществяване и го е отхвърлил. Определението предстои на обжалване пред Върховния административен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР