Това разказа народният представител от „Продължаваме промяната“ Калоян Икономов, който

...
Това разказа народният представител от „Продължаваме промяната“ Калоян Икономов, който
Коментари Харесай

Депутат от БГ делегация в Киев: Най-тежките гледки са останките от детски играчки и книжки сред руините

Това описа националният представител от „ Продължаваме промяната “ Калоян Икономов, който беше част от българската делегация в Украйна.

„ Моята брачна половинка е украинка, не съм я виждал от 2 месеца, тъй като тя непрекъснато е в бежански центрове и оказва помощ на хора в потребност. Това е покруса. Киев е смълчан град, печален “, добави той.

Икономов описа и за ракетата, която се е взривила наоколо до нашите политици: „ Бях в колата, усети се мирисът на барут. Уплахата в украинските елементи също беше забележима, те се чудеха дали да ни ескортират някъде и да ни скрият или да ни качат във влака. В последна сметка се качихме и влакът потегли с угасени лампи и пуснати щори. Имаше сериозен детайл на опасност “.

На въпрос дали Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия ще изоставен ръководещата коалиция в случай че бъде гласувана военната помощ за Украйна, той сподели, че не счита по този начин: „ Нещата, които свързват участниците са повече от тези, които ги разделят “.

Калоян Икономов не сподели дали страната ни и сега изнася оръжие за Украйна. „ Страната ни изнася оръжия в този момент както десетилетия преди този момент. То стига до втори страни. Къде отива, кои са трети страни – това не е наша функционалност “, разясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР