Това, пред което сглобката е изправена е как ще се

...
Това, пред което сглобката е изправена е как ще се
Коментари Харесай

Надежда Нейнски извади ДПС от уравнението за ротацията

Това, пред което сглобката е изправена е по какъв начин ще се сплоти властта, а не по какъв начин ще се разпредели . Ако имаше съдружно съглашение при обединението постът на външния министър съвсем постоянно се поема от колегата. Трябва да има спор за целите, а не за личностите. Това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнски пред БТВ.

По думите ѝ всичко стартира с това, че сред двете обединения - на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС не бе подписано съдружно съглашение. Когато има такова ръководство сред участниците се подписва съдружно съглашение, в което ясно са написани правата и отговорностите на държавното управление, разяснява Нейнски.

Според нея би трябвало да се подпише съдружно съглашение, което ще докара до непоклатимост в идващите 2 години. Това, което се опасява Нейнски е да не се компрометира концепцията за евроатлантическо болшинство. Отговорност на партиите е умеенето им да проведат промени в страната, сподели Нейнски.

" Движение за права и свободи в никакъв случай не е било част от сглобката , а бе част от болшинството за конституционните промени. Движение за права и свободи декларира, че няма предпочитание да взе участие във властта и би трябвало да ги извадим от уравнението за ротацията ", добави Нейнски.

За двете години войната в Украйна, Нейнски разяснява, че стопанските системи напълно са ориентирани на военна основа . За европейските общества нападението на Русия над самостоятелна Украйна е потрес, уточни тя. Тепърва Съединени американски щати работят да се основат военни производства в самата Украйна, какво оръжие да се даде и в какъв период. Войната в Украйна разсъни Европа какво съставлява Русия и какви са нейните упоритости. Ако се приказва за резултата във връзка с Русия - тя не атакува Украйна поради НАТО, а Русия атакува Украйна, тъй като ѝ принадлежи и не би трябвало да съществува, безапелационна бе Нейнски.
 Росен Плевнелиев: Не може, няма и не трябва да има избори 2в1
Росен Плевнелиев: Не може, няма и не трябва да има избори 2в1

Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски получава като изпълнителен шеф властта в България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР