Това правителство щеше да влезе в историята, ако беше направило

...
Това правителство щеше да влезе в историята, ако беше направило
Коментари Харесай

Mирослав Ненков: Новият здравен министър да въведе задължителна ваксинация от 1 февруари

„ Това държавно управление щеше да влезе в историята, в случай че беше направило имунизацията наложителна в България “. Това съобщи пред БиТиВи някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков.

Според него идващият министър на опазването на здравето би трябвало да направи имунизациите против ковид наложителни. „ Ако си представим една обстановка, в която всички решаваме да сме съперници на аления светофар, стартираме да минаваме на алено и стартират доста произшествия, дали вътрешният министър ще излезе и ще изяснява, че нещата са подобре или ще активизира полицейски сили, които да управляват придвижването “, сподели доктор Мирослав Ненков.
Бивш здравен министър настоя за наложителна имунизация
Тези, които са срещу имунизация, зелен документ, лекари никой не дава решения от страна на антиваксърите. Идеален е разновидността със сл...

По думите на Ненков няма нищо неприятно в това вътрешния и здравният министър да кажат, че не могат да се оправят с контрола на ограниченията. „ За да се подхващат решителни стъпки за преодоляване на тази здравна рецесия, би трябвало мощно политическо доверие “, счита той, само че съгласно него първата стъпка е новият здравен министър да вкара наложителна имунизация от 1 февруари.

Според доктор Аспарух Илиев, който специалист по сигурността на имунизациите и началник на лаборатория по инфекции на мозъка в Берн, ограниченията, които имаме тук против COVID-19, се извършват доста проформа.

По думите на доктор Аспарух Илиев имаме няколко казуса – първият е, че има Коронавирус, а вторият, че българинът е с доста неприятно здраве. „ Ние сме първенци по сърдечно-съдови болести във всяка форма – хипертония, затлъстяване, нашият жанр на живот е доста неприятен и когато имаме доста висока заболеваемост, това се отразява и на смъртността “, изясни Илиев.

Според доктор Аспарух Илиев Европейска комисия е в положение на паника поради обстановката у нас. „ В рамките на Европейски Съюз ние сме единствената страна, която с такива висока смъртност не се взима никакви ограничения, а това опонира на европейските полезности. В другите страни щеше да има оставка на държавното управление и избори “, уточни той.
Мирослав Ненков настоя за почтено говорене за имунизациите
Няма по какъв начин да чакаме от хората в Народното събрание да са доста по-различни от нас. Това съобщи пред Българска национална телевизия анестезиологът и някогашен здравен министър...

„ На първо място би трябвало да се направи представително изследване какъв % от хората в България са преболедували ковид, на второ място би трябвало да се ползват строго ограниченията и на трето място да се мисли за въвеждане на наложителна имунизация, тъй като прекомерно доста време изгубихме и прекомерно доста хора умират “, означи и доктор Аспарух Илиев.

Още:  

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР