Това понятие съществува от зората на човешката цивилизация и плаши

...
Това понятие съществува от зората на човешката цивилизация и плаши
Коментари Харесай

Какво е проклятие и наистина ли променя човешките съдби?

Това разбиране съществува от зората на човешката цивилизация и плаши даже нашите съвременници от високотехнологичния XXI век


Проклятието съставлява изключително отрицателно обръщение, най-често в словесна форма. То е изпълнено с негативна сила и е адресирано към избран човек. Могат да бъдат прокълнати и движимости – тогава те носят щета, даже и гибел, на притежателите си. Зловещото е, че въпросният заряд негативна сила човек може да изпрати даже неумишлено – просто като изпитва мощни отрицателни страсти във връзка с различен човек.

Загадката на проклятието интригува и учените. Направени са голям брой опити за да се изследва феноменът. Като обект се употребяват семена и кълнове на растения -пшеница. Става ясно, че растенията са мощно чувствителни към това, което им се приказва. Ако въздействието се прави с отрицателни думи, семената губят дарба за поникване. А генетичният им уред се унищожава, като че ли върху него е упражнено влияние със мощна доза радиация. На позитивните думи растенията реагират диаметрално противоположно – засилват се, укрепват и стават по-устойчиви на болести.

Резултатът от това проучване поразява експертите и ги принуждава да се отнесат по-сериозно към тематиката. Експериментът демонстрира, че всички митове за излекуване посредством слово
са действителни. Историите, в които се споделя по какъв начин хора, надарени с особена мощ, могат да излекуват пациента единствено с думи, са доказани.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР