Това пише френски журналист . Материалът в реномираната медия проследява

...
Това пише френски журналист . Материалът в реномираната медия проследява
Коментари Харесай

Le Monde: България отива на избори насред здравна хекатомба

Това написа френски публицист. Материалът в реномираната медия наблюдава последните черни върхове, които България регистрира и ролята на огромна част от политиците у нас, които се опълчват на противоепидемичните ограничения.

" На 21 октомври в България бе въведен “зелен сертификат”, който стана обект на рецензии от страна на редица претенденти в целия политически набор. Мярката към този момент докара до прочут спад в броя на случаите, само че продължава да се дефинира от някои като “геноцид”. Ваксините се считат за метод хората да бъдат чипирани ", се показва в публикацията на Le Monde.

В материала се обръща внимание и на високия % на неимунизирани медици. Според описа на шефа на столичната УМБАЛ " Света Анна " с помощта на административен напън от страна на управлението, доктор Славчо Близнаков е съумял да накара 98% от лекарите и 80% от медицинските сестри да се имунизират. В останалата част от страната постоянно имунизираните сестри не са повече от 40%.

По данни на Националния статистически институт смъртните случаи над нормалната наклонност от последните години надвишават съвсем 50 000 от началото на епидемията - един от най-лошите сходни индикатори в света, изяснява " Монд ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР