Това не са войни. Критичен съм към случващото се в

...
Това не са войни. Критичен съм към случващото се в
Коментари Харесай

Проф. Велислав Минеков: Вежди Рашидов иска да ми затвори устата със съдебен иск само за 120 000 лв.

Това не са войни. Критичен съм към протичащото се в министерство на културата. Критичен съм към това, които се случва в страната, към това което съставлява министър председателят и цялата му кохорта. Делото тежи килограми, впечатляващо е. съди ме за засегнатост. Вътре са изброени голям брой такива. Навсякъде изтъквам извадени обществени обстоятелства. Аз не съм създател на обстоятелствата. Рашидов желае да ми затвори устата. Той желае от мен да получи единствено 120 000 лв.. Той знае какво аз знам – кажи речи цялата му биография.

Тя е част от историята на българската просвета. За мен е загадъчно, че той е милионер. Други няма. Много е мъчно човек да се замогне по този начин внезапно. Аз пребивавам добре, само че не съм милионер. Става дума за доста несгоди в тази биография, за доста взаимни отстъпки. В огромна част от обвиняванията има доста въпроси. Съди ме за какво съм си разрешил за запитвам, а не за обстоятелства. В МК стават доста забавни неща, само че никой не ги вижда. Там капе положителни, европари. Изливат се задоволително положителни суми.

Аз зная неща, които са неуместни и не се споделят от други. Получавам обвиняване за хотела в Алпите. Той беше оголен от „ Биволъ “, не от мен. Каза, че синът му няма хотел. Но се оказа, че има. Има доста неща, които се известни и се знаят. Когато купуваш в Австрия, чак толкоз не те питат за правда. Детето му учеше в художествената академия, само че след това напусна. Обвиненията по делото са загадъчни. Той е повече строител, в сравнение с художник. Във вестник „ Атака “ е разказан парцел на „ Симеоновско шосе “. Този парцел е платен на смешна цена от сина на министъра. Продавач е общината. Обвинява ме,че употребявам термина „ Главен мултак “. Сега се оказа, че е обидно. Той самичък описа за изключителната си дружба със убития Илия Павлов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР