Това не са новите трима тенори“. Най-малкото, защото единият от

...
Това не са новите трима тенори“. Най-малкото, защото единият от
Коментари Харесай

Il Volo прелъстиха софийската публика и обещаха да дойдат пак -

Това не са новите „ трима тенори “. Най-малкото, тъй като единият от тях е баритон. Това е вокално трио, каквото италианската музика не е имала. Могат да пеят всичко от оперни арии до рок балади и то без изпитание. Това направиха и на стадион „ Юнак “ в столицата, където две следващи вечери показаха песни от новия си албум.

“Il Volo sings Morricone and more ” е последният им план, определян от тях самите като „ прочувствено странствуване през изкуството и музиката на един от най-великите композитори на 20-и век “. С този албум Пиеро Бароне, Иняцио Боскето и Джанлука Джинобле отдават почитта си към Маестрото, една година след гибелта му.

 Il Volo в София

В София Il Volo sings нахлуха на сцената с музиката от „ Имало едно време на запад “ – като " най-хубавото от Италия " - елегантни, темпераментни, подготвени за флирт със феновете на стадиона. После визуалното възхищение отстъпи пред удоволствието от гласовете им.

В идващите два часа публиката претърпя пътешестване през фамозните уестърни от 60-те, емблематичните „ Малена ” и „ Ново кино Парадизо “ с музиката на Мориконе, класическите шлагери Il Mondo, Nessun Dorma, Te voglio bene assaj на Лучо Дала, златните Un Amore Cosi Grande, O, Sole Mio арии от " Турандот " и Caruso, евъргрийните Granada и La Donna e Mobile.



 Halleluja в осъществяване на Джанлука Джинобле и Иняцио Боскето, Il Volo Sicilia Fanpage/Светломир Стоянов

В този концерт демонстрираха и характерност. „ Най-класическият глас “ на триото Пиеро Бароне възхити с осъществяването на E Lucevan Le stelle от „ Тоска “ на Пучини.



Пиеро Бароне, концерт в София, фотография: Il Volo Sicilia Fanpage, фотография: Il Volo Sicilia Fanpage

Джанлука покори феновете с Your Song на Елтън Джон и Can’t Help Falling in Love на Елвис.

 Джанлука Джинобле, концерт в София, фотография: Il Volo Sicilia Fanpage

Иняцио, който може да пее всичко, предложи своя версия на All By Myself на Селин Дион.

 Иняцио Боскето, концерт в София, фотография: Il Volo Sicilia Fanpage

Триото съумя да изтръгне от публиката крайни страсти – подвигна я на крайници с Delilah, провокира я към молитва с Halleluja и я предложения на танц с Volare.



Delilah, Il Volo Sicilia Fanpage

Сбогуваха с емблематичната Grande Amore, която показаха на тазгодишния конкурс на Евровизия. Кой може по-добре да пее за обич?

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР