Това не бяха преговори за съставяне на редовно правителство. Това

...
Това не бяха преговори за съставяне на редовно правителство. Това
Коментари Харесай

Нинова: Борисов искаше да използва БСП като бухалка и параван

„ Това не бяха договаряния за сформиране на постоянно държавно управление. Това беше реплика, беше загуба на време “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според нея Бойко Борисов е желал да употребява партията ѝ или за бухалка, или за заслон.

Ние авариен пръст на бутоните в Народното събрание няма да бъдем, уточни водачът на социалистите

„ Българска социалистическа партия му трябваше на Борисов, тъй като не съм сигурна, че ГЕРБ знаят какво прави той, само че трябваше първи път за бухалка, за опасност и повторно като заслон. Помните ли какво се случи в последните дни от договаряния с ПП-ДБ. Борисов им сподели или в този момент незабавно се съгласявате, или ходя на диалози с другите и с Българска социалистическа партия. Тоест плаши с Българска социалистическа партия “, разяснява Нинова.

По думите ѝ Кирил Петков „ се е върза на този номер “

„ Той стартира да приказва, дори да хленчи - не мога да си показва Българска социалистическа партия и ГЕРБ да ръководят за идващите четири години. Как не може да си представиш, като ти до през вчерашния ден управляваш аз Българска социалистическа партия, а в този момент си седнал да управляваш с ГЕРБ “, съобщи Нинова.

Лидерът на социалистите се срещна през днешния ден с номинираната за министър председател и водачите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили

Тя сподели и че евентуално ще има отвод от страна на ПП-ДБ, тъй като е имало опит от страна На Бойко Борисов да „ увърти всички партии “.

„ Всичко, което сме говорили, искахме да не упорства за за недостиг под 3%. Отговорът беше - несъмнено, одобряваме вашето 4,5%. Влизат Има Такъв Народ Тошко Йорданов стартира да се кара по какъв начин може да се случи да слушате социалистите и единствено желаят обществена политика никакъв недостиг под 3%. Те споделят - несъмнено ще, бъде под 3. Един час разлика от тези два диалога. Еди си кой желае дефицитът да е избран, различен главата на Гешев, те им я дават обещание. Това не са договаряния за постоянно и устойчиво държавно управление. Това е реплика това, е опит всички празненство той да ги увърти и да ги употребява и по-късно да си прави каквото желае “, сподели Нинова.

" Той искаше да му станем един заслон, зад който да организира политика, която ние считаме, че е нездравословна за хората. С или без Гешев, още преди той да излезе да приказва, аз събрах изпълнителното бюро и взехме решение ", увери тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР