Това Народно събрание вървеше в два плана - един видим

...
Това Народно събрание вървеше в два плана - един видим
Коментари Харесай

Нинова: Бюджетът на страната е заложник на борбата за власт между ГЕРБ и ПП-ДБ

Това Народно заседание вървеше в два проекта - един забележим и един прикрит. Видимият беше с декларация за положителното на България, вторият - замяна, неустойчивост, в ущърб на българския народ. Това съобщи в декларацията от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

“Хора, които се кълняха, че ще си срежат ръце, в случай че се съберат с Борисов, стигнаха до здрава прегръдка, а сглобката против Росенец се простира в прегръдката на Движение за права и свободи ", добави тя.

“Уж се направи правосъдна промяна, а видяхме безусловно нечестни членове на Висш съдебен съвет, които могат да си сменят мнението за 24 часа. Уж трябваше да се борите за бързо влизане в еврозоната, а овладяхте Българска народна банка с политически назначения- единствената самостоятелна институция ", бе безапелационна Нинова.

“Приемахте закони на две четения в едно съвещание, нарушавахте Конституцията, сякаш, с цел да де сложат регулаторите в ред ", сподели още водачът на левицата.

По думите й до момента в който нощес се е гледал Законът за държавния бюджет, ГЕРБ са дали отмора, тъй като е трябвало да се договорят за едно предопределение на ПП-ДБ.

Според нея бюджетът на страната е пленник на битката за власт, постове и пари сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

“Всичко това беше облечено в евроатлантически завеса, която ни отдалечава от ден на ден от европейските полезности. За властта и парите ще продадат всичко ", бе безапелационна Нинова и добави, че за три месеца това ръководство ни е върнало 3 години обратно, тъй като България исторически направи един кръг и се е върнала в изходна позиция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР