Това коментира пред NOVA NEWS журналистът Валерий Тодоров, направил интервю

...
Това коментира пред NOVA NEWS журналистът Валерий Тодоров, направил интервю
Коментари Харесай

Валерий Тодоров: Лидерът на ”Вагнер” надцени влиянието си и приятелството си с Путин

Това разяснява пред NOVA NEWS журналистът Валерий Тодоров, направил изявление с Путин.

 

По думите му вчерашният случай надали е случайност. " Дори съветският следствен комитет позволява външна интервенция, като част от данните допускат, че е свален с ракета ", означи той.

 

Според него версиите за инсценировка не са изключително надеждни. " Странно е, че Пригожин и Уткин са пътували в един аероплан. Той гореше още във въздуха и се разруши. До нощес бяха открити осем тела. Трудно ще бъде да се разпознават част от останките, изключва се вид да е имало взривно вещество, позволява се неточност на водача или техническа нередовност. не е ясно за какво откакто Пригожин има три самолета е употребявал на частна компания. Явно наложително е употребен ", уточни Тодоров.

 

От своя страна ръководителят на Асоциацията на Българската авиационна промишленост Тодор Иванджиков изрази мнение, че самолетът е 16-годишен и доста благонадежден.

 

" Това е втората злополука с този модел. В Русия самолетите не се поддържат вярно. Херметичността на самолета е била до последна. Той е бил на височина 28 000 фута, в един миг като че ли леко подскача нагоре, след това пада внезапно надолу, това приказва, че нещо се случва със самолета. Дали е бил ударен, или е имало механически проблем. Когато се удари крилото, елементи отиват във отвесната част ", добави специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР