Това кога черната кутия на разбилия се МиГ-29 ще замине

...
Това кога черната кутия на разбилия се МиГ-29 ще замине
Коментари Харесай

Военните не знаят кога черната кутия на разбилия се МиГ ще замине за Русия

Това по кое време " черната кутия " на разрушилия се МиГ-29 ще замине за Русия и какви ще бъдат резултатите ще забележим в близко бъдеще, уповавам се, когато бъдат процедурно уредени въпросите за нейното изпращане, сподели зам.-началникът на защитата генерал-лейтенант Цанко Стойков.

Не мога да кажа нищо повече от това, което към този момент всички знаят - че " черната кутия " е към момента в България, че тя има провали от удара в морето и заради тази причина има известно компрометиране на самото наличие. Това чувам по медиите и от отчетите, които бяха направени в " Граф Игнатиево " от експертите, сподели Стойков, който преди този момент бе пълководец на Военновъздушните сили.

На въпрос за какво не е изпратена към момента в Русия, той сподели, че доколкото знае има някакви процедурни проблеми по нейното изпращане. Стойков не се ангажира какви са те и със период за изпращането на устройството.

Наистина периодите бяха планирани, без да бъдат известни усложненията, които ще се получат с изпращането ѝ в Русия, сподели ген. Стойков, който не се ангажира какви са тези усложнения.

Разбирам тъгата и всички съпътстващи усеща, които провокира тежката загуба, в това число и за фамилията, и мога единствено да бъда съпричастен към тяхната горест, сподели ген. Стойков в отговор на въпрос за изявление на брачната половинка на починалия при рухването на изтребителя водач.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР