Това, което виждаме в България, е част от стремежа на

...
Това, което виждаме в България, е част от стремежа на
Коментари Харесай

Столтенберг за шпионския скандал: Той е част от стремежа на Русия да подкопава институциите в страните от НАТО |

" Това, което виждаме в България, е част от устрема на Русия за подкопаване на демократичните институции в страните от НАТО, за интервенция във вътрешната политика и за увеличаване на шпионажа ", разгласи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг във връзка шпионската спекулация отпреди няколко дни у нас.

Столтенберг изясни, че това е една от аргументите Алиансът да резервира единството си и " дружно да работим в региона на разузнаването и шерването на данни, да си оказваме помощ ".

Шефът на НАТО удостовери поддръжката си за " българските старания за секване на съветските зловредни действия ". 

Той заяви, че вицепремиерът Екатерина пред външните министри от пакта случая с разкритата шпионска мрежа у нас. " Следим от близко следствието на българските управляващи против хипотетичната съветска шпионска мрежа, НАТО се отнася доста съществено към въпроса със отбраната на поверителните данни ", бе безапелационен Столтенберг.

Той означи, че във втория ден от съвещанието на външните министри от Алианса в Брюксел въпросът за връзките с Русия е бил главен. Но поканата за ново съвещание на съвета НАТО-Русия остава без отговор от 2019 година Той посочи, че в НАТО има единодушие по какъв начин да се работи с Москва в отговор на съветските дейности против интернационалния ред. И повтори апела Русия да освободи неотложно Алексей Навални и неговите почитатели, арестувани при митингите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР