Това, което видяхме вчера - тези 18 загинали млади хора

...
Това, което видяхме вчера - тези 18 загинали млади хора
Коментари Харесай

Гешев: Случаят със загиналите край Локорско мигранти е резултат от войната между институциите

Това, което видяхме през вчерашния ден - тези 18 починали младежи и доста други потърпевши, са резултат от дезинтеграцията на институциите, от войната сред институциите, разгласи на конференция в постройката на Националната следствена работа основният прокурор Иван Гешев, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера беше един неприятен ден за България и за нас като българи .

Отново влязохме в черната статистика на Европа. Един случай от рода на дребен брой сходни, с който влязохме в международните вести, уточни още Гешев.

Както знаете, закриха най-сериозния инструмент за битка с проведената престъпност

– профилираната прокуратура, напомни Гешев и разяснява, че резултатите са забележими. По думите му те се виждат от статистика, която изготвя прокуратурата на деветмесечна база - това е 50 % спад на делата за проведена престъпност. 

Всичко това, което виждаме, което видяхте във вчерашния ден,

проведените групи за трафик на хора, за телефонни измами и какво ли още не, са резултат от всичко това, разяснява основният прокурор. 

Гешев изрази вяра, че институциите взаимно ще опитат да защитят сигурността на българските жители .

По думите му прокуратурата прави тъкмо това – единствено и само се пробва да отбрани българските жители от престъпността.

Припомняме, че осемнадесет мигранти, умряли от задушаване, бяха открити в зарязан камион в софийското село Локорско през вчерашния ден. Други 34 млади мъже от афганистански генезис бяха настанени в столични лечебни заведения, множеството от тях са без заплаха за живота, само че има и няколко в по-тежко положение. Те са открити покрай камиона, обезводнени, мокри и премръзнали. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР