Това, което трябваше да бъде сбъдване на една от най-бленуваните

...
Това, което трябваше да бъде сбъдване на една от най-бленуваните
Коментари Харесай

Мъж бе напът да сбъдне мечтата си за тройка, когато приятелят на едното момиче се появи с пистолет

Това, което трябваше да бъде сбъдване на една от най-бленуваните мъжки мечти, се трансформира в пъкъл за мъж, брачната половинка му и младо момиче, които се уговорили да се впуснат в любовна игра между тях.

Действието се развива в аржентинското градче Сантяго дел Естеро в едноименната провинция. По информация на локалните медии двойката се свързало с момичето във Facebook и ѝ предложили тройка. След обсъждане, тя приела предлагането. След това се разбрали да отидат на безпристрастен терен и " да договорят детайлностите ". Приятелят ѝ обаче разбрал за желанията ѝ, сграбчил револвера и тръгнал към уговореното място.

Тогава мъжът срещнал съпрузите и извадил револвер. Заплашил брачната половинка на мъжа, доктор по специалност, че ще я убие, в случай че не излезе от автомобила. Жената се подчинила, той ѝ вързал ръцете и я отвел със себе си. Поискал от нея да му обещае, че повече в никакъв случай тя и мъжът ѝ няма да насочат предложения за тройки и създал два изстрела – един във въздуха и още един, който минал около главата ѝ.

По-късно полицията е задържала агресора и с разпореждане на арбитър е вкаран за 10 дни в ареста, отбелязва онлайн изданието " Панорама ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР