Това, което се тиражира по медиите като проект на някакъв

...
Това, което се тиражира по медиите като проект на някакъв
Коментари Харесай

ИТН атакува българския вариант на Асен Василев за закона Магнитски: Абсолютен фашизъм

" Това, което се тиражира по медиите като план на някакъв закон, не е обсъждано с нас, не сме го виждали, не ни е изпращано ". Това сподели Любомир Каримански от Има Такъв Народ във връзка информацията за български вид на закона " Магнитски ".

Депутатът от партията на Слави Трифонов Станислав Балабанов пък го съпостави с " безспорен фашизъм ". " Ако изобщо това е минало през мозъка на някой перверзен политик, това е безспорен фашизъм. Това няма по какъв начин да бъде подкрепено от обикновено мислещите хора ", разяснява Балабанов.

Той се надява, че това просто е било обсъждано „ ей по този начин във въздуха някъде там в Министерски съвет”. „ И се надявам по никакъв метод то да не бъде използвано, тъй като без съд и присъда да действаш по този комунистически за нас метод, е аморално и неточно “, добави Балабанов.

Ръководен от финансовия министър Асен Василев съвет ще вкарва хора, компании, политици и партии в черни описи, както и ще може да замразява активи и да стопира покупко-продажби. Това излиза наяве от роман на БНР за обсъждан подготвен проектозакон. Според него нов ексклузивен орган ще пази националната сигурност. Начело на Междуведомствения съвет, който ще брани страната от опасности за икономическата и финансовата система, застава финансовият министър Асен Василев. Новият орган ще бъде конструиран посредством специфичен закон – за ограничения за предварителна защита и отбрана на националната сигурност от опасности за икономическата и финансовата система на страната, показва Националното радио и твърди, че разполага с към този момент готовия план, който е бил обсъждан на финансовите експертни препоръки при финансовия министър Асен Василев. Очевидно става дума за план на дълго чакания закон около сагата „ Магнитски “ и включването в него на български физически и юридически лица.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР