Това, което се случва в момента между Гешев и другите

...
Това, което се случва в момента между Гешев и другите
Коментари Харесай

Костадинов сравни случващото се с Гешев с нощта на дългите ножове в Хитлеристка Германия

" Това, което се случва сега сред Гешев и другите американски метастази в България, е същото като това, което се е случило през 1934 година сред Хитлер и Рьом в Германия. Събитията са известни като " Нощта на дългите ножове ", написа в профила си във Facebook водачът на " Възраждане. Той обаче не назова кого различен има поради, с изключение на основния прокурор.

" Остава единствено да забележим кой ще надделее в разчистването на сметки сред незаконните американски кланове в ръководството на страната ", написа още Костадинов, още веднъж без да загатва имена на политици, на магистрати или на политически партии.

Пръв от политиците, веднвага след изказването на Иван Гешев, реагира Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ изрече оскърбление, че основният прокурор е упрекнал него и партията му за отстраняването му, откакто други обединения желаят оставката на Гешев от три години. Борисов сподели още, че не е звънял на никого с инструкции да бъде махнат от поста, нито пък той раздава посланическите постове.

От Движение за права и свободи пък разясниха, че оставката на основния прокурор е въпрос на персонален избор. По техен адрес Гешев призна, че за него единодушието им с ГЕРБ е чувство за персонално изменничество.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР