Това, което се случва в момента, е продължението на една

...
Това, което се случва в момента, е продължението на една
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не знаехме Тошко ли е, Слави Трифонов или някой зад Слави Трифонов

" Това, което се случва сега, е продължението на една смяна. И тя е просто доста сложна. "

Това сподели довечера Кирил Петков пред " Панорама ".

И в случай че първата стъпка била " да осветлим това, което се виждаше, че е една превзета страна ", в този момент към този момент се пробват да " изчистят страната от това задкулисие ", сподели той.

Като даде образец, че подмолните сили не могат даже да оправдаят за какво са свалили Никола Минчев.

Петков сподели, че настроението доста се подобрило след нощес, когато през Народното събрание имало " море от хора ".

Петков разгласи какво се пробват:

" Означва всички, които са в ръководството на тази страна, да бъдат начело. Да бъдат в Народното събрание, в държавното управление - а не някъде скрити в тъмнината, в сенките, на диванчета, в разнообразни големи къщи по морето примерно... "

И сподели, че прави връзката " с господин Доган, с господин Борисов, със Слави трифонов – с някакви, които се пробват да ръководят, само че не могат да бъдат начело с лицата си. "

" Нашият голям проблем първите 6 месеца е, че до момента в който занехме кой дава отговор за Демократична България, кой дава отговор за Българска социалистическа партия, нямахме никаква концепция кой дава отговор за Има Такъв Народ. Дали е Тошко Йорданов, дали е Слави Трифонов, дали е някой, който е зад Слави Трифонов. "

Това което направих, го направих по най-прозрачния метод, сподели още той във връзка обвиняванията за извършване на покупки на депутати.

" Отрежете тези подмолни играчи, които до момента са ви казвали какво да вършат ", съобщи Петков.

Той изрично съобщи, че това е „ нищо общо с извършване на покупки на гласове “. Защото депутатите били дали клетвата си към България а не към Слави Трифонов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР