Това каза пред bTV военният експерт и бивш министър на

...
Това каза пред bTV военният експерт и бивш министър на
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Гешев лично възпрепятства разследването по българския „Новичок“

Това сподели пред bTV военният специалист и някогашен министър на защитата Бойко Ноев в коментар за хипотетичен опит за отравяне на Роман Абрамович.

„ Международните екипи, които се занимават с този въпрос, са на мнение, че ще се натрупат задоволително доказателства Гешев в един миг да дава отговор персонално, само че следва да забележим “

Няколко пъти призоваваме Народното събрание да направи парламентарна комисия за активността на съветските специфични служби в България, гърмежите във военните фабрики, отравянията на български жители и така нататък В България се води същинска война.

Според него България би трябвало да поддържа Украйна във военно-техническо отношение.

„ Единствено България споделя: „ Не, не, Путин ще ни нападне и ще се въвлечем във Война “. Това е подправен мотив. Възмутен съм не толкоз от нерешителността и колебливостта на премиера Кирил Петков, колкото от опита му да хвърли отговорността за тази безотговорна политика върху българския народ “, изясни Ноев и разгласи за неистина изказванието, че 84% от българите били срещу да се помогне на Украйна.

„ България наподобява оплескана пред света. Единствено народът на България в целия свят е срещу Украйна “, добави той.

Според него сега страната ни излъчва уязвимост и колебливост. „ Тогава тя става лесна плячка. Колкото повече България е слаба и нерешителна, толкоз повече Кремъл и Путин протягат ръце към нас, усилват натиска. Затова е това безпардонно държание на дипломат Елеонора Митфоранова. Тя схваща, че България поддава на напън и колкото повече натискат, тя ще поддава от ден на ден “, уточни Бойко Ноев.

„ Ние сме в някаква детска градина “, приключи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР