Това каза по БТВ Явор Божанков от БСП. И допълни:

...
Това каза по БТВ Явор Божанков от БСП. И допълни:
Коментари Харесай

Явор Божанков: Борисов не е евроатлантик, прави опит да се върне във властта

Това сподели по БТВ Явор Божанков от Българска социалистическа партия. И добави: Пример е министърът на стопанската система - този човек е уволнен от това управление. Ясно е, че ще се търси персонална вендета и удар по Българска социалистическа партия. Печели Борисов, която ще гледа по какъв начин едни хора, които го подлагаха на критика, нападна други хора.

На единия щанд са държавните проблеми, а на други реваншизмът. Краткото време не разрешава да имаш всичко Ако се тръгне по линия на реваншизма, както потегля, ще платим висока цена. Големият въпрос е за какво е този реваншизъм и тази офанзива?!

Борисов не е евроатлантик. Той играе карти, охранява тръбите на " Лукойл ". Прави опит да се върне във властта. " Възраждане. " е патерица и маша в ръцете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Лидерът е висял пред вратата на Корнелия Нинова, желал е да бъде кмет от Българска социалистическа партия. Ако резултатът на Българска социалистическа партия се смъкна, тогава няма да има това болшинство. Ще опитат да върнат Борисов на власт - опит да реституция на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР