Това каза по БТВ ген. Румен Миланов. Той коментира филма

...
Това каза по БТВ ген. Румен Миланов. Той коментира филма
Коментари Харесай

Румен Миланов: Границата ни е фронтова линия, нужно е сериозно финансиране

Това сподели по БТВ ген. Румен Миланов. Той разяснява кино лентата на няколко медии по отношение на метода, по който се третират мигрантите на наша територия: 

Колко време са ги държали мигрантите в тази колиба?!  Щом не знаем, за какво от мравката вършим слон?

 

Отворете Народно събрание, това са закононарушения. Има инструкция на Европейски Съюз. Гледаме клипове по какъв начин се прескачат през стълби. Ранен, от кого е ранен, къде?! Защо тези хора да не ги върнат назад. като какви ги третираме тези хора, за какво си хвърлят документите. Не си даваме сметка, че тези хора проведено минават през граница от епохи сред Близкия Изток и Европа. 

 

Въпросът е сериозен, репортажът е много неустановен - има нещо, само че къде, какъв брой време, в какъв брой часа?! Оръжието на граничния служител на реда е да отбрани себе си и да респектира индивида, който е против него.

 

Нали има “Фронтекс ” там. къде е тяхната публична позиция. Едно е някой чул, рекъл, споделил, друго е формалната позиция. Зимата евентуално ще възпре трафика. Става въпрос за младежи - 20-30 години. Може момчето да е простреляно, само че вижте по какъв начин беше добре подстригано, под-добре от нас. Кой носи тази стълба?!  

Каналджиите не са инцидентни хора. Става въпрос за система от проведената престъпност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР