Това каза Горан Благоев от Републиканци за България по време

...
Това каза Горан Благоев от Републиканци за България по време
Коментари Харесай

Горан Благоев: Украйна отново страда жестоко, но продължава да брани Европа и всички нас

Това сподели Горан Благоев от Републиканци за България по време на митинга под наслов „ Путин, стой! “, проведен от Инициатива „ Бъдеще с памет “, Атлантическия съвет в България и съдружие „ Мати Украйна “ пред Руското посолство в София.
„ Т.нар. президент Румен Радев би трябвало да е наясно, че не политическите сили, които желаят да се даде въоръжена помощ на Украйна ни вкарват във война. Във войната ще ни вкарат операциите на Путин, че камионът, който е взривил кримския мост е тръгнал от България “, съобщи Благоев.
„ За страдание българските държавници през днешния ден резервираха гузно безмълвие за небивалата съветска свирепост и вандалщина над Украйна – избиването на спокойно украинско население и разрушаването на цивилния обекти в украинските градове. Запазиха безмълвие и против обвиняването на Путин за по този начин наречения камион от България “, сподели още той.
За следващ път Политическа партия „ Републиканци за България “ показва своята съпричасност към страданията, на които е подложен украинският народ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР