Това е труден процес, но се намери баланс.” Това заяви

...
Това е труден процес, но се намери баланс.” Това заяви
Коментари Харесай

Стефан Бурджев, БСП: Вървим обединени и със силна програма

Това е сложен развой, само че се откри баланс.” Това съобщи пред Българска национална телевизия секретарят на Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия Стефан Бурджев.

“Разширяваме левия фронт от съдружни сътрудници. Желанието ни е посредством него да поведем българските жители и да осъществяваме нашите политики за по-добро бъдеще. Обедини ни желанието за смяна, тъй като обществото има потребност от обществена правдивост и по-леви решения. Даваме сигнал, че вървим обединено и с ясни и безапелационни послания.”, акцентира социалистът.

Той подчертава на мощната стратегия на Българска социалистическа партия: преизчисляване на всички пенсии, лечебните заведения да не са търговски сдружения, един учебник по всички предмети, закриване на Специализирания съд и прокуратура.

Относно новите членове на Изпълнителното бюро Бурджев посочи, че те са подбрани на районен принцип, като той дублира шестте района на обмисляне в страната.

Попитан за множеството стремежи за водачи на листи, Стефан Бурджев разяснява, че би трябвало да се играе отборно. Той добави, че не постоянно шумът е еднакъв на желанието. Секретарят на ИБ на Българска социалистическа партия уточни, че в случай че бъде определен в листите е решил да работи преференциално и по този начин да подкрепи листата и общия резултат, без да има искания за водаческо място: “Най-лесно е да сме афектирани. Местата за водачи са единствено 31, а желанията са в пъти повече. Важното е да работим за общия проект, а не за персоналните си стремежи.”

Стефан Бурджев акцентира, че в доста области е открит баланс и даде образец с Перник: “За листата в Перник бе извършена среща сред досегашния лидер, ръководителя на партията, Изпълнителното бюро и управлението на БСП-Перник. След първичното отвращение Стоян Мирчев да бъде лидер там, след 1 месец акция той е одобряван обикновено от по-голямата част от хората.

Там салдото бе открит за това, че грешката, която допуснахме е втора позиция да бъде гражданска квота, а не човек препоръчан от локалната организация. Сега ще поправяме тази грешка”, бе безапелационен Бурджев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР