Това е тема, която по един или друг начин присъства.

...
Това е тема, която по един или друг начин присъства.
Коментари Харесай

Ангел Найденов: По същество Черно море е военна зона

Това е тематика, която по един или различен метод участва. Особено на фона на известието, че има утвърждение от страна на държавния департамент за продажбата на 183 машини, на стойност 1 милиарда и половина долара на България. Нека да подчертая, че планът за рационализация на сухопътни войски, в действителност е за оборудването на три батальонни бойни групи, т.е. на една механизирана бригада. Закупуването на тези машини ще направи бойната бригада изцяло съвместима и съвременна. Проектът е приоритет. И през 2018 година имаше утвърден капиталов разход и до този миг нямаше решение. Първата огромна крачка към реализацията на плана беше направена от служебното държавно управление. А в този момент би трябвало да се реализира единодушие за реализация.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11652
Това каза в предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS бившият министър на защитата Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален, който коментира сделката за закупуване на близо 200 бронирани машини от Съединени американски щати.  

За срещата на Путин и Ердоган в Сочи Найденов разяснява, че не е имало съответен резултат по главния въпрос за обновяване на зърнената договорка. " Това е главната тематика, само че не е единствената. Но прави усещане, че Русия отстоява изискванията, които тя огласи. Тези застраховки са блокирани, заради глобите, които постанова Англия. Възстановяването на зърнения кулоар на процедура е главното, генералното решение. Всички останали различни разновидности не са трайни. "  

" По създание Черно море е военна зона. То е зона на директен конфликт, на дейни военни дейности. Застрашени са и свободата на корабоплаването, и сигурността на комерсиалните направления през морето, също и пристанищата. Черно море допуска такава непосредственост на Руската федерация с НАТО, каквато не съществува на други театри на военни дейности сега. Независимо, че е надалеч от сраженията. Това допуска и опасности от директна борба ", сподели още той.

Относно оставката на Мустафа Емин бившият министър на защитата уточни, че въпреки и закъсняла е безусловно разумна постъпка. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР