Това е счупена държава, мъчно ми е за васТова заяви

...
Това е счупена държава, мъчно ми е за васТова заяви
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мазнинката, оставена от нашия модел я няма, за две години я похарчиха

" Това е счупена страна, мъчително ми е за вас "

Това съобщи на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Костинброд водачът на ГЕРББойко Борисов. " Затова съм тук, по тази причина обикалям ", добави той.

" Фискалният запас го няма, парите от сметката за автомагистрала " Хемус " ги няма. Мазнинката, която остави нашия модел, я няма. За две години всичко е изхарчено ", уточни той.  " Днес теглят още двеста млн. лева дълг с три % рента за три години ", добави той и напомни: " От оня ден емисията - един милиарда лева са лихвите, по кое време ще ги изработим, с цел да ги върнем, това е доста трагично. Въпросът за мен е кой ги " конфигурира " и за какво, за какво България трябваше да бъде разрушена ", посочи Борисов, предава Българска телеграфна агенция.

Той изрази удовлетворение, че на 1 октомври президентът Румен Радев ще открие интерконектора с Гърция, чието създаване и финансиране стартира при ръководството на ГЕРБ.

" България е минавала през войни, плащали сме репарации, страната ни ще надживее Киро и Асен, и нас ", уверен е ръководителят на ГЕРБ. " За да спасим страната, би трябвало да ги бием, с цел да отрезнеят и те ", безапелационен е Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР