Това е съобщил руският вицепремиер Александър НовакРусия планира през настоящата

...
Това е съобщил руският вицепремиер Александър НовакРусия планира през настоящата
Коментари Харесай

Москва ще изнася 80% от нефта си към приятелски страни

Това е съобщил съветският вицепремиер Александър Новак

Русия възнамерява през актуалната година да продаде на „ другарски ” страни над 80 на 100 от експортния си нефт, както и 75% от петролните артикули за експорт. Това е съобщил съветският вицепремиер Александър Новак пред списание „ Енерджи Полиси ”, съобщи ТАСС, представени от Нова тв.

„ В Русия към момента търсим и откриваме нови пазари. Тази година се чака повече от 80 на 100 от износа на нефт и 75 на 100 от петролните артикули да бъдат доставени на другарски страни ", е споделил той.

Според Новак последователното отменяне на съветския нефт от западните страни „ към този момент провокира неустойчивост на международните петролни пазари, както и негативни стопански резултати за страните, които постановиха рестриктивните мерки ”.

Той е предизвестил за неустановеност към международните пазари на черно злато, като е добавил, че западните страни от групата на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), в която членуват Съединени американски щати, Канада и Норвегия, могат да освободят своите стратегически петролни запаси.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР