Това е равносилно да наречеш Соломон Паси - Сюлейман ФесВсеки

...
Това е равносилно да наречеш Соломон Паси - Сюлейман ФесВсеки
Коментари Харесай

Джо Байдън поздрави новия британски премиер, наричайки го Рашид Санук

Това е еднакво да наречеш Соломон Паси - Сюлейман Фес

Всеки път, когато Байдън излезе да приказва, имам възприятието, че живеем във филм с Лесли Нилсен. Байдън поздрави назначението на Риши Сунак, наричайки го Рашид Санук, означи Дахер Ламот в.

Риши е индус, а Рашид е мюсюлманско име. Просто гениално. Това е еднакво да наречеш Соломон Паси - Сюлейман Фес.

Да ви призная почтено, не виждам за какво се подвига толкоз доста звук за Риши. Това дали ще сложат Джон, Питър-Аликзандър, Риши, Садик или просто еднокрак кривоглед орангутан за министър председател няма огромно значение в днешно време. Лидерите изчезнаха от дълго време, в този момент се издигат послушни, меркантилни, подвластни, слабохарактерни пародии на водачи.

Кметът на Лондон е пакистанец, а министър председателят е индиец. Лично аз избирам Айшуария Рай да бяха поставили за кралица на Англия, вместо тия два тутманика, само че не живеем в съвършен свят.

Африканците се хвалят, че майката на Риши е родена в Танзания, а татко му в Кения. Най-младият министър председател в историята на страната, на 42 години, задоволително остроумен да се ожени за дъщерята на индийски магнат и по този начин да стане мултимилионер наготово, а след това мазно да сервилничи на елитите и да споделя това, което би трябвало. Перфектният лоен политик на модерното време.

Вече имам възприятието, че живеем в сериала " Новият политик ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР