Това е правителство на ПП-ДБ, с техния мандат и с

...
Това е правителство на ПП-ДБ, с техния мандат и с
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Това е правителство на ПП-ДБ, с техния мандат и с ангажимент за ротация

" Това е държавно управление на ПП-ДБ, с техния мандат и с ангажимент за ротация. Това е структурата. Претенциите на са основателни, само че трябват диалози за решение. Централният разлом пристигна от това, че всички продължиха да са съществени съперници, макар, че са в коалиция.

Това съобщи в ефира на Нова тв медийният специалист Георги Лозанов във връзка свадите за ротация във властта и в сглобката.

Христо Панчугов е на мнение, че Политическа партия и Демократична България са се събудили 9 месеца по-късно и се е оказало, че няма какво да показват за този интервал.

„ Липсва проект и това ги сложи в обстановката да не могат да изолират и от ръководството, с каквато поръчка пристигнаха. Наблюдаваме под паника опит да се излезе победител от тази обстановка, само че няма по какъв начин да се случи “, счита той.

Според него главният въпрос не е в регулаторите и квотите, а в това, че не могат да действат дружно. Попитан какво ще стане оттук насетне, той отговори, че вижда борба, само че това е борба и диалог за пред публиката, не е действителен диалог.

Според него цената на тази коалиция е била Гешев, само че никой не се е замисли какво идва след него. „ Липсата на проект води до тези неточности “, повтори той.

„ 9 месеца Политическа партия не съумяха да кажат, че имат държавно управление, което води и ги следва. Нямаме съдружна просвета, съществува задкулисие. Доверието им е на кота 0 “, съобщи от своя страна Любомир Стефанов.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР