Това е поредният опит да се наложи перверзията като нормалност.

...
Това е поредният опит да се наложи перверзията като нормалност.
Коментари Харесай

Нормалността победи: Протест срещу разврат във филм. Това ли е примерът за нашите деца?

Това е следващият опит да се наложи перверзията като нормалност . В кино „ Одеон “ в София трябваше да се прожектира филм, който възстановява и пропагандира хомосексуалните връзки сред деца , част от акцията на София Прайд. На това ”културно мероприятие ” се появиха будни жители, които попречиха излъчването му .

„ Какви хора отиват да гледат този филм, обвързван със половите връзки сред две малолетни момчета? “, попитаха протестиращите.

„ Лео и Реми, двама тринайсетгодишни най-хубави другари, са прекарали всеки миг от лятото си дружно. В края на сезона новата образователна година носи със себе си нов набор от обществени проблеми, които слагат на тестване тяхната интимна, видимо неразрушима връзка. Завладяващият, запъхтян образен жанр потапя феновете във вълнуващия, прочувствено нерешителен свят на юношеството с покоряваща, опустошителна изясненост. Вторият филм на Лукас Донт е преобразяващ и паметен портрет на пресечната точка на другарството и любовта, идентичността и независимостта, разрушеното сърце и изцелението “ , част от анонса към кино лентата.

Такива филми деморализират обществото , само че към момента в България има будни, родолюбиви жители, които желаят да защитят фамилията и децата си . Те се опълчват на тази долнопробност и разврат , както и на други евроамерикански либерастки полезности. Зад настояванията и непрестанните искания на това общество се крие тъкмо това – извращение и долнопробна провокация . Вместо да се преследват с цялата мощ на закона, това се толерира, а извращенията на тези човеци се финансират от Национален фонд „ Култура “, а Столична община спонсорира техните фондации.

В България към момента се противопоставяме на тази полуда, макар обвиняванията в хомофобия, назадничавост и фанатизъм. Тази идеология има опустошителни последствия за подрастващите . Като образец ще посочим гаврата с момче със специфични просветителни потребности в пловдивски мол с присъединяване на трансджендъра – Емили „ Тротинетката “. Много нейни почитатели, включително малолетни, я считат за звезда и се пробват да й подражават.

В България православната черква е подложена на критика за антигей позицията ѝ , макар че законът също не разрешава такива бракове. Училищата също са подложени на мощно въздействие от тази идеология. На децата се натрапват теории, които нямат нищо общо с науката, да вземем за пример че биологичният пол не е значим, а самичък си го избираш.

Легитимиране на патологията е технология на превръщането на аномалията в норма и „ човешко право ”. Това е част от общата наклонност за налагане на една идеология като господстваща над останалите хрумвания, придвижвания, религии и така нататък, без никаква демократична процедура .

Тук пораждат въпросите :

– Това ли е образецът на ЛБГТ за нашите български деца и за каква приемливост приканват?
– Важат ли за травестити, гейове и лесбийки, законите в България или ще бъдат оставени да тормозят безнаказано, облъчвайки децата с безумните си цялостни с експанзия и полов тормоз видеа?
– Защо западното общество толерира тази полуда, рискова за човешкото достолепие, за децата и всички останали?

Изводът от всичко е, че трансджендър идеологията е рискова и нездравословна .

От Искра.бг твърдо заставаме за запазването на обичайното българско християнско семейство сред мъж и жена и неговите полезности. Ние се разгласяваме изрично срещу педофилията, налагането на джендър идеология, както и срещу показността на всевъзможни разнообразни човеци. Искра.бг е за опазване на нормалността и за нас има два биологични пола – мъжки и женски .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР